Eerste opkomst Sagara Bevers

Zaterdag 31 oktober was het eindelijk zover… de eerste opkomst van de Bevers bij de Sagara Satrya’s vond plaats. In het begin was het best wel even spannend, daarom bleven de mama’s en een dappere papa nog even om mee te doen met het openingslied en paaltjesvoetbal. Nadat de bevers gewonnen hadden met dit spelletje maakte de spanning plaats voor een gezellige sfeer en gingen de ouders naar huis.

bevers

Hierna hebben we met elkaar poortbal gedaan. Alle bevers stonden in een kring en als de bal door je poortje gerold werd moest je achterstevoren gaan staan. Dat was grappig ! Na een tijdje hadden we best een beetje dorst gekregen en werden we getrakteerd op een lekker cakeje . Eén van de bevers kon hem zelfs in (bijna) één keer in haar mond stoppen. Dat wilde de andere bevers natuurlijk ook proberen. Na deze heerlijke traktatie hebben we nog wat kleine spelletjes gedaan en alle bevers hebben een prachtig schilderij gemaakt om ons lokaal te versieren.

bevers2

Helaas was het al snel 16:00u en werden de Bevers weer opgehaald door de ouders. Tot volgende week!

De Bevers vormen een nieuwe speltak voor jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar. Elke zaterdagmiddag van 14:00u tot 16:00u staat er een leuk, uitdagend en creatief programma voor de Bevers klaar. Wil je je ook aanmelden voor de Bevers of gewoon een keertje komen kijken neem dan contact op met Marloes (06-40346739) of mail naar sagarabevers@hotmail.com