Reunie 70 jaar Sagara’s: zou … ook komen?

Er hebben zich al weer meerdere oud-leden gemeld voor de reünie op zaterdag 27 augustus rondom het 70 jarig bestaan van de Sagara Satrya’s in Oegstgeest. Intussen is er een facebook event aangemaakt, zodat iedereen die dat wil aan kan geven dat hij of zij komt. Dus: het aloude reünie spel ‘zou … ook komen?’ kan beginnen! (Let op: een aanmelding is pas compleet met een inschrijving op de website!)

 

sagara-reunie

Wij doen ons best zo veel mogelijk mensen te bereiken, maar voor een 70 jarige is het niet makkelijk alle adressen te achterhalen van degenen die ooit betrokken zijn geweest bij de groep. Daarom: schroom niet de uitnodiging door te sturen naar Sagara’s waarvan je vermoedt dat ze niet op de mailinglijst staan. Iedereen is welkom! Houd ook www.sagara.nl/reunie in de gaten, daar zal de komende tijd aanvullende informatie verschijnen.