Zeg hallo tegen…

IMG-20160629-WA0014

Omdat Anne, Noortje en Lisa maar met zijn drieën zijn, hebben zij hulp ingeschakeld voor het zomerkamp van de welpen. Behalve dat er elke dag kookstaf komt om te koken, zijn er ook twee hulpleiding die de hele week kunnen helpen. Lisa heeft deze twee te gekke mensen vanuit haar net afgeronde studie aan het conservatorium gehaald. Marthe en Leroy kent Lisa van haar studie docent muziek en zij vinden het allebei heel leuk om met kinderen om te gaan. Wij en Zij hebben er al heeeeel veel zin in! Hieronder stellen wij ze even voor.

IMG-20160629-WA0017

Dit is Marthe. Haar lievelingskleur is rood. Op koffie gaat zij lekker. Meestal drinkt zij ’s ochtends koffie, daarom is zij het einde van de ochtend op haar best. Als we op kamp gaan is zij 22, want ze is op 2 augustus 1994 geboren. Marthe wil het liefst een otter zijn die liedjes zingt, want ze houdt ook van liedjes zingen. Alle liedjes. In Marthes zomerkamptas zit sowieso een opschrijfboekje, want anders vergeet ze alles. Marthe is heel lief en houdt van stoeien, dat kan ze ook heel goed. Ze heeft heel veel zin in het kamp! Nou, daaaaaag.

 

IMG-20160629-WA0018

Dit is Leroy.

Hij heeft een baard. Tosti’s zijn iets wat hij altijd kan eten. Niet met ketchup, maar met curry. Zijn lievelingsland is Canada. Leroy maakt veel muziek en zat bij Lisa in de klas op het conservatorium. Zijn hobby is basgitaarspelen. 24 vindt hij een tof getal want het is zo lekker deelbaar(d). Tof is zijn lievelingswoord en Lord of the Rings 2 zijn lievelingsfilm. Hij is jarig op 11 april.

 

Kwalificatie: Baard

Lievelingskleur: Baard

Lievelingsdier: Baardaap

Beroep: Baard

 

Hij heeft heel veel zin in het kamp, maar heeft liever niet dat je opmerkingen maakt over zijn baard.

 

Doeg!