De welpen zijn gestart met een nieuwe insigne!

insigne-show

Dit is het insigne SHOW, deze gaan wij (de welpenleiding) opdelen in drie subthema´s: muziek, drama en beeldende vorming. Per onderdeel zullen wij drie weken vrijmaken. Aan het einde van de insigne-opkomsten komt een show waar de ouders en iedereen die wil komen kijken naar toe kan komen!

Afgelopen zaterdag zijn wij gestart met de eerste muziek-opkomst. Jeroen van het bestuur kwam ons daarbij helpen. We begonnen met een spannend verhaal over het Land van Twaalf. Waar tweetjes, drietjes, een vijf en een zeven wonen. Deze wezentjes maken samen een heel aparte soort muziek. Per nest werden de groepjes om de beurt naar Jeroen gestuurd om een eigen versie op de muziek van het land van twaalf te maken. De kinderen mochten allemaal voorwerpen zoeken waar ze toepasselijke geluiden mee konden maken, die daarna zelfs werden opgenomen met een echte microfoon. Ieder groepje heeft een uniek stukje gemaakt wat  je hieronder kunt beluisteren!

Wij, Jeroen en de welpen vonden het een geweldige opkomst!

 

Groen

Rood

Zwart

Grijs

Blauw

Oranje

Download links:
Groen mp3 en compositie
Rood mp3 en compositie
Zwart mp3 en compositie
Grijs mp3 en compositie
Blauw mp3 en compositie
Oranje mp3 en compositieland-van-twaalf-kaart

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *