Hij komt, hij komt!

Vol spanning en in afwachting van de Sint en zijn pieten stonden de welpen en de bevers in de haven te zingen. ‘Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!’ De Sint had de sleper en de welpenstaf even geleend om zijn grootse entree te maken, want dat kan natuurlijk niet missen. Met eenmaal de voeten weer op het droge mochten de bevers als eerste met de sint mee. Hij had lekkers en cadeautjes meegenomen en voldaan konden de bevers weer gedag zeggen tegen de sint en zijn pieten.

Zo mochten ook de welpen op bezoek bij de Sint, die lekker warm op de welpenzolder zat. De Sint had al gehoord dat de welpen bezig zijn met het insigne ‘SHOW’, een aantal welpen legden uit wat er allemaal onder ‘show’ valt. Zingen, dansen, knutselen, toneel… Er moest dus welgezongen en gedanst worden! De Sint pakte zelf ook een dansje mee.

Het uitleggen van Insigne ‘show’

‘Sinterklaas kapoentje…’ door Emma-Lynn & Lotte-Sophie

Lieke is de gelukkige danspartner van Sinterklaas!

Na afloop hebben de bevers en welpen samen pietenspelletjes gedaan en de opkomst afgemaakt. We hebben erg veel lol gehad met de Sint en zijn pieten. Bedankt en hopelijk tot volgend jaar!