De Lachende Walvis 2017#1

Sommige leden weten het al, voor anderen is het nog een verrassing. Inmiddels is de Lachende Walvis 2017#1 een feit en ligt gedrukt bij onze secretaris thuis te wachten om gelezen te worden door vele leden, vrienden en ouders.

Ooit begon de Lachende Walvis, het Sagara magazine, als wandkrant. Vanaf toen heeft de Lachende Walvis zijn ups en downs gehad. Er duiken gelukkig steeds weer actievelingen op die het magazine nieuw leven in willen blazen.

Maar…

Waar de Lachende Walvis eerst nog een informerend doel had als combinatie van magazine en nieuwsbrief, zijn we er nu vooral om vermaak en om de scouting en zijn bestuur, leiding en leden beter te leren kennen.

 

Heel veel leesplezier een laat ons vooral weten wat je ervan vond!

Tip&tops, sterke verhalen en roddels kunnen gestuurd worden naar: redactie@sagara.nl

 

de redactie van de Lachende Walvis