Schatzoeken met de bandung.


Mike voer zaterdag op de sleepvlet toen hij plots een heel gek geluid van de schroef af hoorde komen. Hij heeft snel de motor stil gezet en de zv leiding gebeld voor een sleep richting ondiep water. Eenmaal daar en een verfrissende duik later haalde hij een lijn uit de schroef. Zo was het probleem opgelost. Maar nieuwsgierig als hij is ging Mike toch nog even terug om te kijken waar die lijn vandaan kwam. En ja hoor er dreef nog een stuk lijn rond. Precies op de plek waar het eerder mis was gegaan. Mike wilde herhaling voorkomen en probeerde de lijn uit het water te halen maar die zat zo vast dat dat niet ging. Ook niet met hulp van anderen en zelfs niet door er met de sleepvlet aan te slepen. Dus na een lang gevecht met het zware object moest hij toch opgeven en zo kunnen we alleen maar dromen over wat er aan die lijn zit…