Laatste zeildag 2020

Om 10:00 stonden we afgelopen zaterdag al klaar om te vertrekken. Met voldoende lunch en eten ingepakt klaar voor een hele dag zeilen.

Ook spullen voor een grandioos spel waren ingepakt, met onder andere verspringen, touw trekken tussen kinderen, oerhollands touwtje springen met de sleeplijn en … touwtrekken met de Dewi! We hebben fantastisch weer gehad, zoals te zien op de foto’s.

Ver springen
Touwtje springen

Helaas is niet alles even goed gegaan en zijn er een paar mensen per ongeluk in het water gevallen bij het touw trekken met de Dewi. Gelukkig was onder een van hen schipper Sebas en die kon er uiteindelijk wel om lachen. Zo is zijn laatste dag als schipper bij de junioren in ieder geval geëindigd in een avontuur, Anne zal deze positie van nu af aan overnemen.

De sleper met de natte jas van Sebas
Touwtrekken tussen de kinderen

Al met al een hele leuke dag en wat fijn dat we zoveel kinderen nog buiten kunnen laten uitrazen en plezier met elkaar kunnen laten beleven. We hopen dat we dat de komende tijd kunnen blijven doen.

Ook al lijkt het op sommige foto’s en video’s niet zo, 18+ houdt 1.5 meter afstand tot elkaar en tot de kinderen.