Sagara Nieuwjaarsborrel 2021

Eindelijk is het zover: 2020 is zo goed als voorbij, pfff… We hebben een complex jaar achter de rug en nog het lijkt niet over. Maar: we maken er als echte Sagara’s altijd het beste van en daarom nodigen we (volwassen) leden, ouders, oud leden en betrokkenen uit om aanstaande zaterdag 2 januari om 20:00 uur samen te proosten op het nieuwe jaar! Het nieuwe jaar 2021 is tevens het 75ste jubileum jaar van de Sagara’s, dus dat maakt deze proost extra bijzonder.

Vanzelfsprekend kunnen we elkaar nog niet op troep zelf treffen, maar om de heimwee tegen te gaan hebben we troep online nagemaakt, inclusief kampvuur en de mogelijkheid om thuis de onvolprezen Sagara keuken (hapjes en drankjes) te genieten. Er is bovendien alle gelegenheid om elkaar informeel tegen te komen en te spreken, wij durven te beweren dat je op deze wijze zeer dicht bij de ouderwetse ‘Sagara experience’ komt waar we allemaal zo naar uitkijken!

Als het goed is hebben (volwassen) leden, ouders en oud-leden een aanmeldlink voor de snack- en bierpakketten ontvangen en een link voor het evenement zelf. Mocht dat niet zo zijn, contact je mede Sagara’s of stuur een pb op onze facebook!