De uitnodiging voor het 75 jarig-bestaan

Beste allemaal,

Dit jaar vieren de Sagara Satrya’s hun 75-jarige bestaan! Vanaf 1946 worden er al wekelijks activiteiten georganiseerd voor jeugdleden. In 75 jaar tijd hebben de Sagara’s veel leden gehad en het wordt tijd om zoveel mogelijk van deze leden bij elkaar te brengen. Het is tijd voor een reünie! 

Zaterdag 18 juni 2022 komen wij met z’n allen bij elkaar om het leven als Sagara te vieren. De hele dag staat in het thema van het 75-jarig bestaan en er zijn verschillende activiteiten te ondernemen. Meld je gauw aan!

De activiteiten

Puzzeltocht – Vanaf 12:00 uur tot 17:00 is er, voor degenen die niet kunnen wachten tot het feest begint, een puzzeltocht op het water. Het idee is dat je met je eigen boot, aan de hand van opdrachten een route over de Kaag en door Leiden vaart. Het lijkt ons het leukste dat je dit doet met je vrienden en vriendinnen van weleer.  De kosten bedragen €5,- p.p Heb je geen boot, of heb je nog plek in je boot over, dan gaan we jullie matchen. Hierover krijg je na je inschrijving bericht

Eten – vanaf 17:00 is er de mogelijkheid om een hapje te eten. Jong en oud, iedereen is welkom. Lekker een hapje eten na de puzzeltocht of voor het feest of omdat het eten van de Sagara’s altijd een feestje is, meldt je aan. Voor kinderen t/m 13 jaar wordt er €5,- in rekening gebracht en vanaf 14 jaar wordt er €7,50 in rekening gebracht.

Feest – vanaf 20:00 is het tijd voor groot feest. Het wordt een avond om nooit te vergeten. Van dansplek tot een ouderwets kampvuurtje, van grote spellen tot DJ’s uit de oude doos. Voor het feest wordt er geen toegang gevraagd. Wel willen we iedereen er op attenderen dat kinderen op eigen verantwoordelijkheid aanwezig zijn. Consumptie kosten zijn €1,50 per munt en kunnen alleen met pin worden betaald. 

Aanmelden

Klik op de link of kopieer deze naar de browser voor aanmelding van de activiteiten:  bit.ly/sagara75jaar

Wij hopen iedereen te zien en stuur deze uitnodiging ook zeker door naar alle (oud)leden die je kent! Laten we er met iedereen een feest van maken!

Met vriendelijke groet,

De activiteitencommissie 75 jaar Sagara Satrya’s