HUT’16 editie 2022 groot succes!

Afgelopen pinksterweekend vond op het op het terrein van scouting Sagara Satrya’s het jaarlijkse Hut’16 plaats. De 6e editie van het evenement kon gelukkig weer op grote schaal doorgaan na de lockdown van vorig jaar. De ongeveer 100 deelnemers van 8 tot 13 jaar waren op vrijdagmiddag vanaf 4 uur welkom en begonnen meteen fanatiek te bouwen. Het avondeten werd vrijdagavond verzorgd door Domino’s Pizza waarna de deelnemers tot 8 uur door konden bouwen. Het evenement werd de volgende dag weer hervat onder prachtige weersomstandigheden en de meeste hutten begonnen aan het eind van deze dag hun uiteindelijke vorm te krijgen. Op zondag werd de laatste hand aan de hutten gelegd, en kon er ook worden gevaren op de vletten en de sleper. Het slechte weer hield de deelnemers niet tegen en de eindresultaten waren erg professioneel. Het evenement werd afgesloten met een barbecue en een kampvuur. Wederom was het evenement voor deelnemers en vrijwilligers een groot succes. De organisatie zou graag alle sponsoren en vrijwilligers willen bedanken voor hun inzet en kijkt al uit naar volgend jaar!