Grote Clubactie 2022

Hij komt er weer aan, de Grote Clubactie. Komende zaterdag, 24 september, begint het. Vanaf die dag mogen de leden langs de deur om loten te verkopen voor de club. 

Zoals elk jaar doen de Sagara’s ook dit jaar mee aan de Grote Clubactie. Door de verkoop van loten halen wij geld op voor de club, een bijdrage die hard nodig is om in de aanschaf van nieuw spel- en kookmateriaal te voorzien. Van elk verkocht lot gaat namelijk 80% naar de club. 

De actie loopt van 24 september tot 19 november. Wij zouden het fantastisch vinden als u ons zou steunen dit jaar. Dit kan, naast een lootje kopen uit de welbekende boekjes, nu ook digitaal via onderstaande link of de QR-code. Alvast enorm bedankt voor uw steun!

Link naar de online verkoop pagina: https://lot.clubactie.nl/lot/scouting-sagara-satrya’s/404371

Door deze QR-code te scannen kunt u ook doneren.