Herfstkamp Zeeverkenners 2022

Afgelopen weekend was het tijd voor het Herfstkamp van de Zeeverkenners, en dit jaar waren de moeders van de kinderen aan de beurt om mee te gaan!

Het kamp begon op vrijdagavond met een speurtocht door Warmond die eindigde in het Warmondse bos, waarna de moeders en kinderen op eigen gelegenheid terug mochten varen. Terug op Troep wachtte er voor iedereen warme chocolademelk.

Ook de WV had de smaak te pakken tijdens de poldertocht op zaterdag.

Zaterdag stond in het teken van de traditionele poldertocht, dit keer met een andere route die deels via de ringvaart voerde. Voor de verandering was het een keer mooi weer met een zonnetje. Na het middageten was het tijd om terug te zeilen naar Troep. Het avondspel was bedacht door de WV en was een soort levend Among Us, waarop een kampvuur volgde.

Sommige pogingen tot sabotage bij de wedstrijd waren redelijk doorzichtig…
…en dat werd zwaar bestraft!

Zondag werd er, na het opruimen van het terrein, nog een wedstrijd op het water gevaren, waarbij er op elke boot een saboteur aanwezig was die moest voorkomen dat zijn of haar boot een goed resultaat behaalde zonder dat werd ontdekt wie de saboteur was. De ene sabotage poging was subtieler en effectiever dan de ander maar het spel leverde een paar hilarische momenten op. Na de lunch op de kaag was het kamp helaas alweer voorbij.

Lekka!

Het was erg leuk om te zien dat er zoveel moeders mee waren dit kamp, niet alleen de moeders van de Zeeverkenners, maar ook die van de WV en de Leiding. Dit heeft zeker bijgedragen aan de goede sfeer en de keuken van het clubhuis heeft er nog nooit zo netje uitgezien nadat de moeders op zondagochtend de wachtbak verzorgden! We hebben nu al zin in volgend jaar met de vaders.  

Ook de leiding had het naar hun zin.
Het begin van de wedstrijd op zondag.