Laatste zeildag van 2022 feestelijk afgesloten

Gister was het alweer zover de laatste zeildag van 2022. Na een prachtig zonnig seizoen was het gister toch een feit dat het de allerlaatste dag was van dit seizoen. Deze dag heeft door de leiding een feestelijk tintje gekregen.

De opkomst begon al om 10:00 uur met boten optuigen, daarna is iedereen vertrokken om heerlijk te gaan zeilen. Om 14:00 uur werden alle varende scouting leden verwacht bij bowling baan de Oude tol in Sassenheim daar stonden 10 banen te wachten op de scouting!! De leden zijn een uur aan het bowlen geweest. Daarna zijn ze weer vertrokken met de zeilboten richting het ‘t Joppe om daar de zeildag af te maken. Terug op de troep hebben alle leden met elkaar genoten van tafels vol patat en een heerlijk broodje hamburger. Zo is er een einde gekomen aan deze gezellige afsluitende dag.