Welpen gaan los in Bloemendaal!

Aan het einde van de vakantie is het dan ook de beurt aan de welpen om op kamp te gaan. Vanaf afgelopen zondag zitten de welpen in een clubhuis in Bloemendaal. Het zomerkamp staat dit jaar in teken van ‘De dieren gaan een grote dierentuin bouwen’.

De spelen zullen zoveel mogelijk aansluiten op het bovenstaande thema. Het eerste spel wat gespeeld werd was Sagara Zoo. Hierna werd een heuse Mister en Miss verkiezing gehouden. We kunnen u vertellen dat Willem dit kamp verder zal gaan als Mister Hamster! Hij kon het beste vla eten zonder de handen te gebruiken.

20140824_201237_resized

Natuurlijk weten we allemaal dat kinderen in de leeftijd van de welpen lekker kunnen giebelen bij het zien van een ‘grote hoop’. Het spel van wie is deze hoop heeft dan ook heel wat lachspieren aangetrokken.

20140824_205030_resized_1

 

 

Na een drukke eerste dag is iedereen ‘op tijd’ zijn/haar bed ingedoken om vandaag weer fris en fruitig van start te gaan. Vandaag stond er een dagje in het duin- en bosgebied gepland. Het is tussen de buien door weer een schitterende dag geweest!