Jubileum 75 jaar

Beste leden, oudleden en (nog)niet-leden,

In 2021 hebben we voor de Sagara’s een mijlpaal bereikt, we bestaan dit jaar al 75 jaar!

Een tijd waarin veel avonturen zijn beleefd, vriendschappen zijn ontstaan en veel gevaren en gespeeld is. Er zijn schippers en akela’s gekomen en gegaan, nieuwe speltakken opgericht (afgelopen jaar hebben we twee speltakken van de Derja’s mogen verwelkomen!), gebouwen uit de grond gestampt en boten gedoopt. Al met al een tijd waar we trots op kunnen zijn als groep.

Voor het documenteren van deze mooie jaren hebben wij een online dumpplek ontwikkeld voor verhalen, foto’s, filmpjes, oude fragmenten uit de lachende walvis en alles wat te bedenken valt en met de Sagara’s te maken heeft. Neem gerust een kijkje en vul alsjeblieft aan!

Link dumpplek

Ook voorwerpen (denk aan oude zomerkamppresentjes en shirts, ruilspel spullen, jubileumaandenken etc.) zijn van harte welkom. De documenten en voorwerpen kunnen op het grote afsluitfeest en tijdens de nieuwjaarsborrel in januari laten zien worden in een expositie. Mocht je een voorwerp op de expositie willen neem dan contact op met de PR-commissie van het 75-jarige-bestaan via pr@sagara.nl.

Om dit heugelijke jubileum te vieren zijn er een aantal activiteiten georganiseerd voor verschillende doelgroepen:

11 sept 2021 Groepsdag met alle leden
Op deze gezellige dag gaan alle leden en leiding met elkaar op pad met de vletten. Ook de nieuwe speltakken van de Derja’s sluiten aan. Gezamelijk wordt een groot spel gespeeld op Koudenhoorn.

15 mei 2022 Sagara-Zeilwedstrijden
Wie wil er nou niet winnen bij een zeilwedstrijd?! Op deze dag strijden leden, oudleden en (nog)niet-leden tegen elkaar in de enige echte SagaraCup. Verdere invulling wordt nog bedacht, je kunt wellicht in je eigen boot deelnemen alsmede een boot van ons lenen. Uiteraard zijn toeschouwers ook van harte welkom!

18 juni 2022 Peurbakkentocht
Informatie volgt nog.

18 juni 2022 Groot afsluitfeest
Informatie volgt nog.

Neem contact op met oude en huidige vrienden over dit heugelijke nieuws en de activiteiten.
Met zijn allen op naar het 100 jarige jubileum van de Sagara’s!